Band of AngelsBand af engle

Band of Angels

JEG GÅR I SORT

Johnny Cash på dansk

Sig navnet … JOHNNY CASH … en indre stemme lyder og man bliver ramt af noget, der er klart og uden omsvøb. Cash var oprigtig, rå og uforfalsket. Vi kender hans lyd, hans tone og hans sange. Men vi kender dem endnu ikke på dansk og har ikke oplevet hvor stærke de toner frem, når de fortælles direkte på vores modersmål. Inspireret og i slipstrømmen af hans sidste pladeudgivelser – American Recordings skærer vi ind til benet i sangene og skaber en musikalsk fortælling om kærlighed, mørke og Gud. Skuespiller Jesper Lohmann og Charlotte Munck står i front, fornemt backet op af Stephan Grabowski, Tin Soheili og Mathias Norholdt. Sammen danner de et intenst band som spiller sig vej ind mod  Cash´s søgende sjæl.

JEG GÅR I SORT

Johnny Cash på dansk

Sig navnet … JOHNNY CASH … en indre stemme lyder og man bliver ramt af noget, der er klart og uden omsvøb. Cash var oprigtig, rå og uforfalsket. Vi kender hans lyd, hans tone og hans sange. Men vi kender dem endnu ikke på dansk og har ikke oplevet hvor stærke de toner frem, når de fortælles direkte på vores modersmål. Inspireret og i slipstrømmen af hans sidste pladeudgivelser – American Recordings skærer vi ind til benet i sangene og skaber en musikalsk fortælling om kærlighed, mørke og Gud. Skuespiller Jesper Lohmann og Charlotte Munck står i front, fornemt backet op af Stephan Grabowski, Tin Soheili og Mathias Norholdt. Sammen danner de et intenst band som spiller sig vej ind mod  Cash´s søgende sjæl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *