Show Reel

Dansk English


Bøger

Stephan Grabowski debuterer med en spændingsroman om mørke regnskaber, overlevelse og kærlighed

Tigerens år er en levende, dramatisk fortælling om den utilpassede Daniel, der i midten af 1980’erne tager læseren med på en desperat flugt med postfly og cargoskib fra Kenya til Goa efter et livsfarligt opgør, der bliver ved at spøge. Romanen er samtidig en fortælling om et dybt venskab mellem to mænd på tværs af kulturer.

Danske Daniel flytter i 1985 med sin lille familie til Kenya, hvor han er opvokset, men alt tager en uventet drejning, da kæresten går fra ham. Daniel er alene i Nairobi uden penge til en flybillet og uden udsigt til at se sin datter igen. I et desperat forsøg på at skaffe penge begiver han sig ud på en nært fatal safari og et mislykket smuglerjob. Som konsekvens havner Daniel på en kenyansk mafiaboss’ sorte liste og flygter til Goa. Men fortidens spøgelser dukker op igen, og Daniel må til sidst træffe et hårdt valg for at forsvare det hjem, han endelig har fundet.

»Natten er igen fuld af høje, uvante lyde fra junglen, men det eneste, jeg egentlig lytter efter, er en svag ringlen af bjælder. Vi har en pistol, en machete, et cricketbat, to knive og en hammer i huset nu, men vi vil helst ikke bruge pistolen undtagen som allersidste udvej. Der er mere end 100 meter til nærmeste naboer i beboede huse på hver side, men herude er der aldrig andet end junglens lyde om natten, og vi har ikke lyst til, at nogen skal komme rendende ved lyden af skud.«

Stephan Grabowski skriver sansemættet og medrivende om en mand, der er tvunget til at lægge sit liv i skæbnens hænder og hovedkulds kaste sig ud, hvor han konstant må navigere i ukendt farvand, fra bunden af samfundet til dets top. Stephan Grabowski maler et levende billede af de steder, der opsluger Daniel gennem en periode på 20 år, Nairobi, Mumbai, Goa, London og Grækenland. En fortælling om mørke og kærlighed, om dybt venskab, udholdenhed, uheld og held og om i sidste ende at tage skæbnen i egne hænder.

KAN KØBES HER:

https://tales.dk/tigerens-aar_stephan-grabowski_9788772166551


Stephan Grabowski debuterer som forfatter med fem Rock´n´roll rejser gennem Danmark, Indien, Kenya, Pakistan og Etiopien.

Kan købes her: 

https://jensenogdalgaard.dk/shop/non-fiktion/483-stephan-grabowski-engle-i-mit-cockpit.html

En personlig beretning om hvordan musik på helt særegen vis er i stand til at bygge musikalske broer mellem mennesker, på tværs af kulturer og sprogbarrierer.

Om som musiker at træde ud af sin angelsaksiske comfort zone og indånde noget af den musik som 75 procent af verdens befolkning lytter til. Om musikkens uovertrufne, kommunikative kraft.

Bogen fører os gennem Stephan Grabowskis barndomstid i Kenya, op gennem inderkredsen af den danske rockbranche i 80’erne og 90’erne, til kernen af Bombays Bollywood-miljø.

Videre ind i hjertet af de pakistanske Sufiers qawwali-musik, og endeligt til Etiopiens musikbranche, der i dag virker og blomstrer parallelt i to sideløbende årtusinder.

En bog om musikkens sande natur. Denne unikke kommunikationsform, der via toner kan formidle de helt grundlæggende følelser i det at være menneske.

”Engle i mit cockpit” er en personlig beretning om at bygge musikalske broer mellem mennesker på tværs af kulturer og sprogbarrierer. Om som musiker at træde ud af sin angelsaksiske comfort zone og indånde den musik som 75% af verdens befolkning lytter til. Om musikkens uovertrufne, kommunikative kraft.


Teater


THE WALL

ØSTRE GASVÆRK TEATER 23 SEPT. – 15 DEC. 2023.

MUSIKHUSET AARHUS 7 JAN. – 21 JAN. 2024

Medvirker som trommeslager.


HAIR

ØSTRE GASVÆRK TEATER 23 FEB. – 30 APRIL.

MUSIKHUSET AARHUS 9 MAJ-21 MAJ. 2023

Medvirker som trommeslager.


LAZARUS

Det Kongelige Teater
20 Januar – 06 Marts 2022

Stephan Grabowski sidder endnu en gang bag trommerne på denne forestilling, skabt af mesteren David Bowie, og Enda Walsh. En sand perlerække af Bowie´s bedste sange i en fascinerende og tankevækkende historie. Et tophold af sangere, musikere og skuespillere i en af de visuelt mest flotte opsætninger man har set denne forestilling i. 

Lazarus spillede med kæmpe succes på Århus Teater i efteråret 19, og nu rykker den ind på det Kgl. Teater, med premiere D. 21 Jan. 2022.

Se link for flere detaljer:
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20192020/skuespil/lazarus


RING AF ILD

Københavns Musikteater
26 November – 01 December 2014

Ring af ild

Ring af ild

Johnny Cash sang om de store temaer i tilværelsen, så ingen kunne være i tvivl om, at det var netop de emner, hans eget liv konstant kredsede om. Få sangere står så knivskarpt som Johnny Cash, og i RING AF ILD smider Jesper Lohmann, Charlotte Munck og Stephan Grabowski filtrene væk og leverer en række personlige og dansksprogede fortolkninger af Cashs bedste sange.

Johnny Cash var en folkelig storyteller, der gennem sine sange blottede sig for sit publikum. I RING AF ILD sigter Lohmann, Grabowski og Munck efter samme hudløse resultat. I Cashs ånd er de scenografiske og andre teatralske virkemidler således skrabet væk. I stedet lægges et ekstra lag af fortælling ind i sangene, og Lohmann og Munck; Johnny og June; deler deres personlige refleksioner over sangene med publikum.

RING AF ILD er en videreudvikling af forrige sæsons publikumssucces “Jeg går i sort” og mange vil nikke genkendende, når de hører Johnny Cashs sange. Hans stil, stemme og tone var rå og uforfalsket. Her kan man virkelig tale om en kunstner, der sang sit livs samlede erfaringer og indre dæmoner ind i sit materiale. Sin karriere igennem kredsede han om temaerne sorg, moralske dilemmaer og forløsning og tilgivelse.

Danmark-Tour 2015 :
10. nov. 2014 Odder Teater
11. feb. 2015 Kolding Teater
13. feb. Frederikshavn Teater
20. feb. Nakskov Teater
21. feb. TBA
25. feb. TBA
26. feb. Tønder Teater
27. feb. Fredericia Middelfart Teater
28. feb. TBA
01. marts Næstved Teater
03. marts. TBA
05. marts Helsingør Teater
06. marts Slagelse Teater
13. marts Vestfyens Teater
17. marts Teatret Møllen
24. marts Svalegangen
25. marts Svalegangen
26. marts Svalegangen
09. marts Høje tåastrup Teater

– En musikalsk fortælling fra Cashland
[xyz-ihs snippet=”break”]


THE FALLING MAN

Musikteater om tyfoner og konkurs
Københavns Musikteater
14 Februar – 05 Marts 2014

Komponist: Stephan Grabowski
Dramatiker: Joan Rang Christensen
Instruktør: Erik Pold

”Velstanden smuldrer mellem fingrene på os, landene i Sydeuropa går bankerot et for et – hver dag rykker det tættere på. Vores raffinerede levevis truer vores klode. Selv i Danmark har vi orkaner og stormfloder. Snevejr i april og sommer i november. Balancen forrykkes, vi mærker det tydeligt. Om få år vil verden se helt anderledes ud.
The Falling Man er katastrofefilm og moderne musikteater i ét. En intens og bevægende svanesang; en afsked med verden, som vi kender den i dag”.

Medvirkende: Hadi Ka-koush, Karin Norrinder, Stephan Grabowski, Jonas Stampe, Søren Graversen,

Se trailer her:

The Falling Man

The Falling Man

The Falling man

Fra prøverne

[xyz-ihs snippet=”break”]


THE BOLLYWOOD TRIP

Instruktør: Rolf Heim
Komponist: Stephan Grabowski
Koreograf: Gauri Sharma Tripathi

The Bollywood Trip

The Bollywood Trip

 Skuespillere: Janus Nabil Bakrawi, Thomas L. Corneliussen, Morten Staugaard, Laura Müller, Ole Westh-Madsen, Jasel Patel, Subrata Pandit

Musikere: Stephan Grabowski, Jonas Stampe, Tin soheili, Manmeet Singh

Spilleperiode 2011:
South Bank Center, London : 3.dec. – 18. dec.
Republique, København : 6. okt. – 12. nov.
Teater Nordkraft, Ålborg : 23 sept.– 4 okt.


THE BOLLYWOOD TRIP

Moderne musical instrueret af Rolf Heim – manden bag den reumertbelønnede
Nick Cave Teaterkoncert.

“The Bollywood trip” er en fortolkning af Bollywood set med vores vestlige øjne. Altså ikke en kopi, men et bud på hvad der sker når vi som vesterlændinge tager fat på genren, på vores egen måde. Superstars og stor kærlighed.
Vi befinder os på en psykiatrisk afdeling i Danmark. Den karismatiske Haroon, spillet af Janus Nabil Bakrawi, er en kendt Bollywood-stjerne. Det siger han i hvert fald selv. Lægerne på afdelingen mener derimod, at han lider af en vrangforestilling.
Dansen koreograferes af en af de førende, moderne kathak-koreografer, britisk-indiske Gauri Sharma Tripathi. Stephan Grabowski har komponeret musikken, som han spiller live med et hold musikere med indiske musikinstrumenter.
Dansk-indiske Parminder Singh har skrevet manuskriptet”.

Se trailer her:

Og her en trailer om hvad publikum sagde :

Hør nummeret ‘Soniye’ fra The Bollywood Trip her:

 [xyz-ihs snippet=”break”]
The Bollywood Trip

The Bollywood Trip

[xyz-ihs snippet=”break”]


LATE NIGHT BUKOWSKI

En Beat´n Poetry-forestilling
Teatret ved Sorte hest april +november 2013

[xyz-ihs snippet=”break”]

Late Night Bukowski

Late Night Bukowski

[xyz-ihs snippet=”break”]

Jesper Lohmann og Peter Gantzler læser op af legenden, geniet og drukkenbolten Charles Bukowski, – til musik af, og akkompagneret af: Stephan Grabowski og Tomas Nesborg.

“Det virker som om, at visse folk mener, at poesi og digte skal være på en bestemt måde. Til dem er der bare at sige, at der er hårde tider på vej. Flere og flere vil dukke op og bryde deres forestillinger. Det er hårdt …jeg ved det, det er som hvis nogen knepper din kone mens du er på arbejde, men som man siger … livet går videre.”

Citat: Charles Bukowski


Iqbal Farooq

Iqbal Farooq

[xyz-ihs snippet=”break”]IQBAL FAROOQ – MED KRUDT & KEBAB

Efterår 2010

Medvirkende: Baard Owe, Pernille Vallentin, Peter Pilegaard, Michael Hasselflug, Maria Garde, Sara Pais, Aniq A. Ali og Nadim Mahmoud som Iqbal

Instruktion: Jan Hertz

Musik: Stephan Grabowski
Scenografi: Dorte Holbek
Koreografi – Mark Agerskov
Lys/Lyd: Kenneth Kreutzfeldt
Dramatisering: Gunvor Reynberg

efter Manu Sareens “Iqbal og den indiske superchip”.
Børneteaterforestilling på baggrund af bogserien fra Manu Sareen.
Manu Sareen fungerer også som børne og intergrationsminister i Danmark.

***** ”Stephan Grabowskis musik emmer fint af indiepop” – Information


LILLERØD TEATERKONCERT

Teaterbastard Lillerød

 

2001

Instruktør: Nikolaj Cederholm
Musik: Kåre Bjerkø, Stephan Grabowski, Hotel Hunger

Medvirkende:
Kåre Bjerkø
Lotte Andersen
Caroline Henderson
Lene Maria Christensen
Jimmy Jørgensen
Janus Nabil Bakrawi
Stephan Grabowski
Maj Berit Guassora
Christian Hougaard
Boi Holm
Christian Douglas Danstrøm
Nils P. Munk
Nis Pedersen
Mogens Rex
Jesper Hyldegaar


Egne albums


The Sufi Rock´n´roll – Rocqawali – member of band

(OneWorld udkommer november 2014)

The Sufi Rock´n´roll

The Sufi Rock´n´roll


The Falling Man

EP – Stephan Grabowski (Great Music 2014)

The Falling Man

The Falling Man


The Bollywood Trip

(2011)

The Bollywood Trip

The Bollywood Trip


Supernatural Superstar
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Soniye
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

“The Bollywood trip” er en fortolkning af Bollywood set med vores vestlige øjne. Altså ikke en kopi, men et bud på hvad der sker når vi som vesterlændinge tager fat på genren, på vores egen måde. Det gælder både for musik, tekster og selve stykkets dialog. Alle sange og musik knytter sig til historien om Haroon, den store Bollywood stjerne der rasende og helt uforstående pludselig vågner op, spærret inde på en psykiatrisk afdeling I Danmark.


Bombay Feber

Irmgardz 2.0. 2009)

Bombay Feber

Bombay Feber


Min Mojo
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Åbn dine hænder
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Født på den rette tid
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Det var en kæmpe oplevelse at tage til Mumbai/Bombay og indspille med disse fantastiske musikere der normalt arbejder med Indiens største filmkomponist A.Rahman. Sangene står ret vestlige, men med denne umiskendelige Bollywood flavour alligevel. Dette er starten på hele det Indiske eventyr jeg er ved at udvikle til Republique teateret.


Konger for en aften

(Artpeople 2003)

Konger for en aften

Konger for en aften

Caruso
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


I luften
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

En plade hvor jeg tog croontraditionen fra folk som f.eks. Burt Bacherach, Elvis Costello og Walker Brothers op, men her i et dansk regi med peter Belli og Ivan Pedersen i vokal front. RadioUnderholdningsOrkesteret var også interessant at arbejde med og det var udfordrende at orkestrere for dem, selvom jeg egentlig ikke kan noder.


Danmark Drømmer

(Scandinavian Records 1999)

Danmark drømmer

Danmark drømmer


Bodhisattva
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

En eksperimenterende plade der ikke så meget består af sange, som mere af flydende stemningsforløb med sang. En musikalsk stream of conciousness.Ikke nødvendigvis min bedste plade, men vigtig for sin kompromisløshed og til tider virkelig smuk.


Underligere end kærlighed

(Scandinavian Records 1997)

Underligere end kærlighed

Underligere end kærlighed


Sejler
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Verden fuld af frugt
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Underligere end kærlighed” er den første elektroniske popplade med personlige danske tekster der udkom i Danmark.Sorten muld havde gang i et ligenende projekt, dog ikke med egne sange, men med nyfortolkninger af gamle middelaldersange.Lyden er lidt scruffy og den er da også lavet ret low budget, men den var vigtig for mig at få lavet i en tid der enten var “Cartoons”, eller Jonny Madsen.Jeg har siden set journalister påstå at Mikael Simpson byggede videre på den.Det tror jeg nu ikke selv, men rigtigt er det da at Frithjof Toksvig co-producerede, siden producerede for Simpson”.Jeg syntes den har noget pionérånd over sig, trods dens stedvise mangler.


Goldfinger – Songs for night clubs

(1996 Sony Music)

Goldfinger – Songs for night clubs

Goldfinger – Songs for night clubs


If they let me stay
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Kan ikke kun siges at være min egen plade, da den er et resultat af et samarbejde ml. mig selv, Paul Thrane og Mads Arlien Søeborg.En 60ér-inspireret plade der bl.a. dyrkede den filmiske pop fra den periode. En plade med en meget stor idérigdom.


Glitter Angels

(1993 Sony Music)

Glitter Angels

Glitter Angels


I am the snake
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Glitter Angels er den eneste plade jeg selv har lavet på engelsk. Den er, som debutér ofte er, lovende, men lidt søgende.Denne sang syntes jeg stadig er fed og trods den lidt glatte 90ér sound, kan den stadig gå under huden på mig.Her er dog et af de mere traditionelle numre fra den. Får altid lyst til en iskold Martini, når jeg hører denne sang.

Dansk English

 [xyz-ihs snippet=”break”]

Teater


Lazarus

Det Kongelige Teater
20 Januar – 06 Marts 2022

Stephan Grabowski sidder endnu en gang bag trommerne på denne forestilling, skabt af mesteren David Bowie, og Enda Walsh. En sand perlerække af Bowie´s bedste sange i en fascinerende og tankevækkende historie. Et tophold af sangere, musikere og skuespillere i en af de visuelt mest flotte opsætninger man har set denne forestilling i. 

Lazarus spillede med kæmpe succes på Århus Teater i efteråret 19, og nu rykker den ind på det Kgl. Teater, med premiere D. 21 Jan. 2022.

Se link for flere detaljer:
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20192020/skuespil/lazarus

[xyz-ihs snippet=”break”]


HODJA FRA PJORT


hodja

Folketeatret har bedt Stephan Grabowski om at nyfortolke Sebastian’s ”Hodja fra Pjort”, som får premiere D. 27 Okt. 2016 , og siden kommer på landsdækkende turné i 2017


RING AF ILD

Københavns Musikteater
26 November – 01 December 2014

Ring af ild

Ring af ild

Johnny Cash sang om de store temaer i tilværelsen, så ingen kunne være i tvivl om, at det var netop de emner, hans eget liv konstant kredsede om. Få sangere står så knivskarpt som Johnny Cash, og i RING AF ILD smider Jesper Lohmann, Charlotte Munck og Stephan Grabowski filtrene væk og leverer en række personlige og dansksprogede fortolkninger af Cashs bedste sange.

Johnny Cash var en folkelig storyteller, der gennem sine sange blottede sig for sit publikum. I RING AF ILD sigter Lohmann, Grabowski og Munck efter samme hudløse resultat. I Cashs ånd er de scenografiske og andre teatralske virkemidler således skrabet væk. I stedet lægges et ekstra lag af fortælling ind i sangene, og Lohmann og Munck; Johnny og June; deler deres personlige refleksioner over sangene med publikum.

RING AF ILD er en videreudvikling af forrige sæsons publikumssucces “Jeg går i sort” og mange vil nikke genkendende, når de hører Johnny Cashs sange. Hans stil, stemme og tone var rå og uforfalsket. Her kan man virkelig tale om en kunstner, der sang sit livs samlede erfaringer og indre dæmoner ind i sit materiale. Sin karriere igennem kredsede han om temaerne sorg, moralske dilemmaer og forløsning og tilgivelse.

Danmark-Tour 2015 :
10. nov. 2014 Odder Teater
11. feb. 2015 Kolding Teater
13. feb. Frederikshavn Teater
20. feb. Nakskov Teater
21. feb. TBA
25. feb. TBA
26. feb. Tønder Teater
27. feb. Fredericia Middelfart Teater
28. feb. TBA
01. marts Næstved Teater
03. marts. TBA
05. marts Helsingør Teater
06. marts Slagelse Teater
13. marts Vestfyens Teater
17. marts Teatret Møllen
24. marts Svalegangen
25. marts Svalegangen
26. marts Svalegangen
09. marts Høje tåastrup Teater

– En musikalsk fortælling fra Cashland
[xyz-ihs snippet=”break”]


THE FALLING MAN

Musikteater om tyfoner og konkurs
Københavns Musikteater
14 Februar – 05 Marts 2014

Komponist: Stephan Grabowski
Dramatiker: Joan Rang Christensen
Instruktør: Erik Pold

”Velstanden smuldrer mellem fingrene på os, landene i Sydeuropa går bankerot et for et – hver dag rykker det tættere på. Vores raffinerede levevis truer vores klode. Selv i Danmark har vi orkaner og stormfloder. Snevejr i april og sommer i november. Balancen forrykkes, vi mærker det tydeligt. Om få år vil verden se helt anderledes ud.
The Falling Man er katastrofefilm og moderne musikteater i ét. En intens og bevægende svanesang; en afsked med verden, som vi kender den i dag”.

Medvirkende: Hadi Ka-koush, Karin Norrinder, Stephan Grabowski, Jonas Stampe, Søren Graversen,

Se trailer her:

The Falling Man

The Falling Man

The Falling man

Fra prøverne

[xyz-ihs snippet=”break”]


THE BOLLYWOOD TRIP

Instruktør: Rolf Heim
Komponist: Stephan Grabowski
Koreograf: Gauri Sharma Tripathi

The Bollywood Trip

The Bollywood Trip

 Skuespillere: Janus Nabil Bakrawi, Thomas L. Corneliussen, Morten Staugaard, Laura Müller, Ole Westh-Madsen, Jasel Patel, Subrata Pandit

Musikere: Stephan Grabowski, Jonas Stampe, Tin soheili, Manmeet Singh

Spilleperiode 2011:
South Bank Center, London : 3.dec. – 18. dec.
Republique, København : 6. okt. – 12. nov.
Teater Nordkraft, Ålborg : 23 sept.– 4 okt.

THE BOLLYWOOD TRIP
Moderne musical instrueret af Rolf Heim – manden bag den reumertbelønnede
Nick Cave Teaterkoncert.

“The Bollywood trip” er en fortolkning af Bollywood set med vores vestlige øjne. Altså ikke en kopi, men et bud på hvad der sker når vi som vesterlændinge tager fat på genren, på vores egen måde. Superstars og stor kærlighed.
Vi befinder os på en psykiatrisk afdeling i Danmark. Den karismatiske Haroon, spillet af Janus Nabil Bakrawi, er en kendt Bollywood-stjerne. Det siger han i hvert fald selv. Lægerne på afdelingen mener derimod, at han lider af en vrangforestilling.
Dansen koreograferes af en af de førende, moderne kathak-koreografer, britisk-indiske Gauri Sharma Tripathi. Stephan Grabowski har komponeret musikken, som han spiller live med et hold musikere med indiske musikinstrumenter.
Dansk-indiske Parminder Singh har skrevet manuskriptet”.

Se trailer her:

Og her en trailer om hvad publikum sagde :

Hør nummeret ‘Soniye’ fra The Bollywood Trip her:

 [xyz-ihs snippet=”break”]
The Bollywood Trip

The Bollywood Trip

[xyz-ihs snippet=”break”]


LATE NIGHT BUKOWSKI

En Beat´n Poetry-forestilling
Teatret ved Sorte hest april +november 2013

[xyz-ihs snippet=”break”]

Late Night Bukowski

Late Night Bukowski

[xyz-ihs snippet=”break”]

Jesper Lohmann og Peter Gantzler læser op af legenden, geniet og drukkenbolten Charles Bukowski, – til musik af, og akkompagneret af: Stephan Grabowski og Tomas Nesborg.

“Det virker som om, at visse folk mener, at poesi og digte skal være på en bestemt måde. Til dem er der bare at sige, at der er hårde tider på vej. Flere og flere vil dukke op og bryde deres forestillinger. Det er hårdt …jeg ved det, det er som hvis nogen knepper din kone mens du er på arbejde, men som man siger … livet går videre.”

Citat: Charles Bukowski


Iqbal Farooq

Iqbal Farooq

[xyz-ihs snippet=”break”]IQBAL FAROOQ – MED KRUDT & KEBAB

Efterår 2010

Medvirkende: Baard Owe, Pernille Vallentin, Peter Pilegaard, Michael Hasselflug, Maria Garde, Sara Pais, Aniq A. Ali og Nadim Mahmoud som Iqbal

Instruktion: Jan Hertz

Musik: Stephan Grabowski
Scenografi: Dorte Holbek
Koreografi – Mark Agerskov
Lys/Lyd: Kenneth Kreutzfeldt
Dramatisering: Gunvor Reynberg

efter Manu Sareens “Iqbal og den indiske superchip”.
Børneteaterforestilling på baggrund af bogserien fra Manu Sareen.
Manu Sareen fungerer også som børne og intergrationsminister i Danmark.

***** ”Stephan Grabowskis musik emmer fint af indiepop” – Information


Teaterbastard Lillerød

Lillerød Teaterkoncert

[xyz-ihs snippet=”break”]

[xyz-ihs snippet=”break”]LILLERØD TEATERKONCERT

2001

Instruktør: Nikolaj Cederholm
Musik: Kåre Bjerkø, Stephan Grabowski, Hotel Hunger

Medvirkende:
Kåre Bjerkø
Lotte Andersen
Caroline Henderson
Lene Maria Christensen
Jimmy Jørgensen
Janus Nabil Bakrawi
Stephan Grabowski
Maj Berit Guassora
Christian Hougaard
Boi Holm
Christian Douglas Danstrøm
Nils P. Munk
Nis Pedersen
Mogens Rex
Jesper Hyldegaar


Egne albums

[xyz-ihs snippet=”break”]


The Sufi Rock´n´roll – Rocqawali – member of band

(OneWorld udkommer november 2014)

The Sufi Rock´n´roll

The Sufi Rock´n´roll

[xyz-ihs snippet=”break”]


The Falling Man

EP – Stephan Grabowski (Great Music 2014)

The Falling Man

The Falling Man

[xyz-ihs snippet=”break”]


The Bollywood Trip

(2011)

The Bollywood Trip

The Bollywood Trip

[xyz-ihs snippet=”break”]


Supernatural Superstar
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Soniye
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

“The Bollywood trip” er en fortolkning af Bollywood set med vores vestlige øjne. Altså ikke en kopi, men et bud på hvad der sker når vi som vesterlændinge tager fat på genren, på vores egen måde. Det gælder både for musik, tekster og selve stykkets dialog. Alle sange og musik knytter sig til historien om Haroon, den store Bollywood stjerne der rasende og helt uforstående pludselig vågner op, spærret inde på en psykiatrisk afdeling I Danmark.


Bombay Feber

Irmgardz 2.0. 2009)

Bombay Feber

Bombay Feber

[xyz-ihs snippet=”break”]


Min Mojo
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Åbn dine hænder
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Født på den rette tid
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Det var en kæmpe oplevelse at tage til Mumbai/Bombay og indspille med disse fantastiske musikere der normalt arbejder med Indiens største filmkomponist A.Rahman. Sangene står ret vestlige, men med denne umiskendelige Bollywood flavour alligevel. Dette er starten på hele det Indiske eventyr jeg er ved at udvikle til Republique teateret.


Konger for en aften

(Artpeople 2003)

Konger for en aften

Konger for en aften

[xyz-ihs snippet=”break”]

Caruso
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


I luften
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

En plade hvor jeg tog croontraditionen fra folk som f.eks. Burt Bacherach, Elvis Costello og Walker Brothers op, men her i et dansk regi med peter Belli og Ivan Pedersen i vokal front. RadioUnderholdningsOrkesteret var også interessant at arbejde med og det var udfordrende at orkestrere for dem, selvom jeg egentlig ikke kan noder.


Danmark Drømmer

(Scandinavian Records 1999)

Danmark drømmer

Danmark drømmer

[xyz-ihs snippet=”break”]


Bodhisattva
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

En eksperimenterende plade der ikke så meget består af sange, som mere af flydende stemningsforløb med sang. En musikalsk stream of conciousness.Ikke nødvendigvis min bedste plade, men vigtig for sin kompromisløshed og til tider virkelig smuk.


Underligere end kærlighed

(Scandinavian Records 1997)

Underligere end kærlighed

Underligere end kærlighed

[xyz-ihs snippet=”break”]


Sejler
(musik/tekst: Stephan Grabowski)


Verden fuld af frugt
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Underligere end kærlighed” er den første elektroniske popplade med personlige danske tekster der udkom i Danmark.Sorten muld havde gang i et ligenende projekt, dog ikke med egne sange, men med nyfortolkninger af gamle middelaldersange.Lyden er lidt scruffy og den er da også lavet ret low budget, men den var vigtig for mig at få lavet i en tid der enten var “Cartoons”, eller Jonny Madsen.Jeg har siden set journalister påstå at Mikael Simpson byggede videre på den.Det tror jeg nu ikke selv, men rigtigt er det da at Frithjof Toksvig co-producerede, siden producerede for Simpson”.Jeg syntes den har noget pionérånd over sig, trods dens stedvise mangler.


Goldfinger – Songs for night clubs

(1996 Sony Music)

Goldfinger – Songs for night clubs

Goldfinger – Songs for night clubs

[xyz-ihs snippet=”break”]


If they let me stay
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Kan ikke kun siges at være min egen plade, da den er et resultat af et samarbejde ml. mig selv, Paul Thrane og Mads Arlien Søeborg.En 60ér-inspireret plade der bl.a. dyrkede den filmiske pop fra den periode. En plade med en meget stor idérigdom.


Glitter Angels

(1993 Sony Music)

Glitter Angels

Glitter Angels

[xyz-ihs snippet=”break”]


I am the snake
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Glitter Angels er den eneste plade jeg selv har lavet på engelsk. Den er, som debutér ofte er, lovende, men lidt søgende.Denne sang syntes jeg stadig er fed og trods den lidt glatte 90ér sound, kan den stadig gå under huden på mig.Her er dog et af de mere traditionelle numre fra den. Får altid lyst til en iskold Martini, når jeg hører denne sang.

181 thoughts on “Show Reel

 1. Aspirin is often used with niacin to reduce the flushing caused by niacin priligy tablet UCVA for this patient was 20 20 at day 1 and 20 20 1 at 3 months

 2. Sex toys https://self-lover.store/ have become an integral part of modern intimate life for many people. Their variety strikes the imagination. In intimate goods stores you can find many different types and models that help diversify your sex life and give pleasure.

 3. buy online cialis Brand Cephalon Type Allopathic Usage Clinical, Hospital, Personal Dose As directed by physician Packaging Size 1x10ml Packaging Type vial Form of Medicine Injection Dose Strength Mg 10mg Generic Name Generic Trisenox Generic for Trisenox Arsenic Trioxide is a cancer medication used to treat a type of cancer called acute promyelocytic leukemia or APL blood and bone marrow cancer

 4. Vitebsk State University P.M.Masherov University is an educational center. VSU.by provides training in: chemistry, biology, history, physics, programming, pedagogy, psychology, mathematics.

  вгу новости

 5. Смотреть турецкие сериалы онлайн предоставляет возможность https://turok.cc/ насладиться захватывающими историями, яркими персонажами и красивыми пейзажами прямо из дома. Турецкие сериалы стали популярными во всем мире благодаря своей высокой продакшн-стоимости, увлекательным сюжетам и актерскому мастерству. С помощью онлайн-платформ можно выбрать любимый сериал и смотреть его в удобное время, не пропуская ни одной серии. Также можно выбрать субтитры или дубляж на нужном языке, чтобы полностью погрузиться в сюжет и насладиться атмосферой турецкого кино. Смотреть турецкие сериалы онлайн – это увлекательное путешествие в мир драмы, романтики и приключений, которое станет настоящим развлечением для любителей качественного кино

 6. The device has proved its effectiveness in research studies and we are excited to see this device commercially available and improving and extending the lives of thousands of people, Sorajja said cialis dosage

 7. Crypto pump signals for Binance is a Telegram channel that provides free crypto pump signals crypto pump telegram . The channel has been active since 2018 and is one of the most popular and reliable sources of information about cryptocurrency pumps.

 8. If we consider the most likely causes for the findings in this patient, it is unlikely that the findings described are related to hyperlipidemia and cholesterol emboli, in that the patient s lipids have been well controlled on a statin medication for several years, and he has no significant carotid artery or cardiac disease can i take cbd oil with viagra Serious Use Alternative 1 desvenlafaxine increases effects of pseudoephedrine by sympathetic adrenergic effects, including increased blood pressure and heart rate

 9. Играю в Cat Casino уже несколько недель, и впечатления только положительные. Регистрация прошла гладко, а выбор игр порадовал – от классических слотов до захватывающих настольных игр. Бонусы щедрые, а поддержка клиентов всегда на связи. Рекомендую для азартных душ

 10. Cat Casino – настоящее казино моей мечты! Регистрация быстрая, и всего за несколько кликов я уже окунулся в мир увлекательных игр и азарта. Бонусы кэт казино и акции солидные, и их выбор радует. Отличное место для всех, кто ищет надежное онлайн-казино с разнообразием игр и отзывчивой поддержкой

 11. помогите взять кредит с плохой кредитной историей
  Откройте для себя мир знаний о оформлении кредита через увлекательные подкасты! Наши подкаст-эпизоды предоставляют ценные советы и опыт брокеров на процесс получения кредита. Вы узнаете о требованиях, которые играют ключевую роль в успешной заявке на финансирование. Наши гости – финансовые специалисты, которые делятся своим опытом и полезными рекомендациями по улучшению вашего кредитного статуса. Слушайте наши подкасты на тему ССЫЛКА и готовьтесь к успешному получению кредита без лишних хлопот и неприятных сюрпризов!

 12. https://curiocaster.com/podcast/pi6472179
  Откройте для себя мир знаний о кредитовании через увлекательные подкасты! Наши эпизоды предоставляют ценные советы и экспертное мнение на процесс получения кредита. Вы узнаете о документах, которые играют ключевую роль в успешной заявке на финансирование. Наши гости – сотрудники банков, которые делятся своим опытом и советами по улучшению вашего кредитного статуса. Слушайте наши подкасты на тему ССЫЛКА и готовьтесь к успешному одобрению кредита без лишних хлопот и неприятных сюрпризов!

 13. Откройте для себя мир знаний о получении кредита через увлекательные подкасты! Наши подкасты предоставляют ценные советы и мнение специалистов на процесс получения кредита. Вы узнаете о требованиях, которые играют ключевую роль в успешной заявке на финансирование. Наши гости – финансовые специалисты, которые делятся своим опытом и полезными рекомендациями по улучшению вашего кредитного статуса. Слушайте наши подкасты на тему помогите взять кредит с плохой кредитной историей и готовьтесь к успешному одобрению кредита без лишних хлопот и неприятных сюрпризов!

 14. Откройте для себя мир знаний о оформлении кредита через увлекательные подкасты! Наши записи предоставляют ценные советы и экспертное мнение на процесс получения кредита. Вы узнаете о документах и требованиях, которые играют ключевую роль в успешной заявке на финансирование. Наши гости – кредитные брокеры, которые делятся своим опытом и практическими советами по улучшению вашего кредитного статуса. Слушайте наши подкасты на тему кредит банкротам помощь и готовьтесь к успешному одобрению кредита без лишних хлопот и неприятных сюрпризов!

 15. Откройте для себя мир знаний о кредитовании через увлекательные подкасты! Наши аудио-материалы предоставляют ценные советы и экспертное мнение на процесс получения кредита. Вы узнаете о требованиях, которые играют ключевую роль в успешной заявке на финансирование. Наши гости – финансовые консультанты, которые делятся своим опытом и советами по улучшению вашего кредитного статуса. Слушайте наши подкасты на тему кредит наличными помощь и готовьтесь к успешному получению кредита без лишних хлопот и неприятных сюрпризов!

 16. The true identity of Satoshi Nakamoto, the pseudonymous creator of Bitcoin, remains unknown to this day. Satoshi Nakamoto released the Bitcoin whitepaper in 2008 and mined the first block of the Bitcoin blockchain (known as the “genesis block”) in January 2009. Nakamoto communicated with other early developers and contributors through online forums and email, but gradually withdrew from public communication and development around 2010.
  Satoshi Nakamoto’s Bitcoin wallet is believed to contain a substantial number of Bitcoins that were mined in the early days of the cryptocurrency. These Bitcoins have never been moved or spent, leading to speculation about Nakamoto’s intentions and the reasons for their inactivity.
  Satoshi Nakamoto bitcoin wallet address 1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa >> Satoshi Nakamoto bitcoin wallet address 1A1zP1eP5QGefi2DMPTfTL5SLmv7DivfNa

 17. The true identity of Satoshi Nakamoto, the pseudonymous creator of Bitcoin, remains unknown to this day. Satoshi Nakamoto released the Bitcoin whitepaper in 2008 and mined the first block of the Bitcoin blockchain (known as the “genesis block”) in January 2009. Nakamoto communicated with other early developers and contributors through online forums and email, but gradually withdrew from public communication and development around 2010.
  Satoshi Nakamoto’s Bitcoin wallet is believed to contain a substantial number of Bitcoins that were mined in the early days of the cryptocurrency. These Bitcoins have never been moved or spent, leading to speculation about Nakamoto’s intentions and the reasons for their inactivity.
  Satoshi Nakamoto BTC wallet – Satoshi Nakamoto BTC wallet

 18. мобильная версия гама казино

 19. Если вы в поиске специалиста по кредитованию, который поможет вам найти оптимальное финансовое решение, то вы попали по адресу. Наша компания предоставляет широкий спектр услуг, связанных с кредитованием, чтобы помочь вам получить выгодные кредитные условия для ваших финансовых потребностей.
  Специалист по кредитованию – это эксперт, специализирующийся на поиске и подборе наиболее подходящих кредитных предложений для клиента. Мы готовы помощь в подборе кредита с выгодными условиями – https://center-bereg.ru/chem-mozhet-pomoch-kreditnyj-broker-ot-gk-sodejstvie.html , учитывая вашу кредитную историю, финансовые возможности и потребности.
  Сотрудничество с кредитным брокером позволяет сэкономить время и усилия, так как специалисты берут на себя все организационные моменты, связанные с оформлением кредита. Кредитный консультант также имеет доступ к различным кредитным предложениям от различных финансовых учреждений. Это позволяет нам помощь в выборе наилучших кредитных вариантов в соответствии с вашими потребностями.

 20. Если вам нужны дополнительные финансовые средства и вы владеете недвижимостью, перезалог недвижимости для получения кредита может быть полезным решением.
  Перезалог квартиры позволяет использовать ваше имущество в качестве залога для получения кредита. Важно определить рыночную стоимость вашей недвижимости перед подачей заявки в банк.
  После выбора кредитной организации и подачи заявки, вам потребуется предоставить документы, подтверждающие ваши права на недвижимость и ее стоимость. Банк также проведет собственную оценку объекта.
  Согласовав условия, заключается договор о предоставлении кредита, и вам предоставляются деньги. Ваша недвижимость становится залогом до погашения кредита.
  Если вы рассматриваете перезалог квартиры – http://k-ur.ru/interesno/interesno/pereoformlenie-kredita-s-gruppoy-sodeystvie/index.html , наши эксперты готовы помочь вам разобраться в деталях этого процесса.

 21. Если ваша кредитная история оставляет желать лучшего, не отчаивайтесь. Наша команда экспертов специализируется на помощи в рефинансировании кредитов с плохой кредитной историей. Мы понимаем, что каждая ситуация уникальна, и наш опыт позволяет нам разрабатывать индивидуальные планы для каждого клиента – https://institutiones.com/general/4566-refinansirovanie-kredita.html .
  Наша задача — помочь вам получить более выгодные условия погашения кредита, снизить процентные ставки и дать вам новый старт для финансовой стабильности. Мы работаем с различными финансовыми институтами, чтобы подобрать оптимальное решение для вашей ситуации.
  Не думайте, что плохая кредитная история — это барьер для рефинансирования. Мы готовы помочь вам начать путь к восстановлению вашей финансовой репутации и обрести новые возможности для улучшения вашей финансовой жизни.

 22. Предлагаем хороший вариант для фитнес клубов – гантельные ряды на gantelnye-ryady.ru. Они обеспечивают отличный комфорт и удобство для спортсменов, позволяя избежать необходимости в неудобной замене блинов на гантелях. Доступная масса гантелей в рядах от 2,5 до 60 килограмм. Снаряды покрыты резиной, что делает возможной тихую тренировку и не доставляет неудобства соседям по залу.

 23. Fantastic web site. Lots of helpful info here. I’m sending it to a few friends ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you in your sweat!

 24. What i do not realize is actually how you are not really a lot
  more smartly-appreciated than you might be now. You
  are so intelligent. You realize therefore significantly with regards to this topic, made me for
  my part consider it from a lot of numerous angles. Its like
  men and women aren’t fascinated except it is
  one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding.
  At all times handle it up!

 25. I used to be suggested this website by means of
  my cousin. I’m now not positive whether or not this submit is written by him as nobody else realize such
  unique approximately my problem. You’re incredible!
  Thanks!

 26. Разрешение на строительство — это официальный документ, выписываемый полномочными инстанциями государственного управления или территориального руководства, который предоставляет начать возведение или производство строительных работ.
  Разрешение на строительство устанавливает правовые основания и условия к возведению, включая допустимые виды работ, дозволенные материалы и приемы, а также включает строительные инструкции и комплексы охраны. Получение разрешения на строительный процесс является обязательным документов для строительной сферы.

 27. Good day! I know this is somewhat off topic but I
  was wondering if you knew where I could get a captcha plugin for
  my comment form? I’m using the same blog platform as yours
  and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

 28. Great article. I will be dealing with some of these issues
  as well..

 29. What a data of un-ambiguity and preserveness of precious experience about unpredicted emotions.

 30. Thanks in support of sharing such a fastidious thinking, piece of writing is pleasant, thats why i
  have read it completely

 31. Excellent web site. A lot of useful information here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And certainly, thanks for your sweat!

 32. Howdy! This post could not be written much better!
  Looking through this article reminds me of my previous roommate!

  He always kept talking about this. I most certainly will forward this
  information to him. Fairly certain he’ll have a good read.

  Thanks for sharing!

 33. brillx казино
  https://brillx-kazino.com
  Добро пожаловать в удивительный мир азарта и веселья на официальном сайте казино Brillx! Год 2023 принес нам новые горизонты в мире азартных развлечений, и Brillx на переднем крае этой революции. Если вы ищете непередаваемые ощущения и возможность сорвать джекпот, то вы пришли по адресу.Ощутите адреналин и азарт настоящей игры вместе с нами. Будьте готовы к захватывающим приключениям и невероятным сюрпризам. Brillx Казино приглашает вас испытать удачу и погрузиться в мир бесконечных возможностей. Не упустите шанс стать частью нашей игровой семьи и почувствовать всю прелесть игры в игровые аппараты в 2023 году!

 34. An impressive share! I’ve just forwarded
  this onto a colleague who was conducting a little research on this.
  And he in fact ordered me lunch simply because I discovered it for him…
  lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!!
  But yeah, thanks for spending time to talk about this
  matter here on your internet site.

 35. I was astonished my luck one night when I opted to try my hand at an online casino game. As a South African, I never considered it seriously, but that evening, fortune graced me. With a few well-placed wagers and a dash of success, I hit the jackpot, bagging a significant cash prize. It was a moment that changed my life that allowed me to chase my aspirations and secure a brighter future for my loved ones.

  best online legit casino

 36. It was hard to believe my luck one night when I decided to test my luck with an online casino game. As a South African, I never considered it seriously, but that evening, fortune favored me. With a few strategic bets and a gut feeling about winning, I hit the jackpot, winning a substantial amount of money. It was a life-changing moment that allowed me to chase my aspirations and secure a brighter future for my loved ones.
  https://stlucia-safari-lodge.co.za/review/casino/milk-and-honey-bar-monte-casino.html

 37. Быстровозводимые здания – это актуальные конструкции, которые различаются высокой скоростью установки и мобильностью. Они представляют собой сооружения, состоящие из предварительно выделанных компонентов или же узлов, которые способны быть быстрыми темпами установлены на пункте строительства.
  Строительство из сэндвич панелей под ключ отличаются податливостью также адаптируемостью, что дозволяет легко преобразовывать и адаптировать их в соответствии с пожеланиями заказчика. Это экономически успешное и экологически долговечное решение, которое в крайние лета заполучило обширное распространение.

 38. Right away I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast
  coming over again to read additional news.

 39. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you
  create this website yourself or did you hire someone to do it
  for you? Plz respond as I’m looking to construct my own blog and would like to find
  out where u got this from. thanks a lot

 40. Undeniably consider that which you stated. Your favorite
  justification seemed to be on the internet the
  easiest thing to remember of. I say to you, I definitely
  get irked while people consider concerns that they plainly do not recognize about.
  You managed to hit the nail upon the highest as well as defined
  out the whole thing with no need side-effects , people can take a
  signal. Will probably be again to get more. Thanks

 41. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing
  a few months of hard work due to no data backup. Do you have
  any solutions to prevent hackers?

 42. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get
  started and set up my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 43. Whats up this is somewhat of off topic but I was wondering if
  blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 44. I like the valuable information you supply for your articles.
  I’ll bookmark your blog and take a look at again here frequently.
  I’m somewhat sure I’ll learn a lot of new stuff right right here!
  Best of luck for the next!

 45. This is the right website for anybody who would
  like to find out about this topic. You know so much its almost tough to argue with you (not
  that I personally would want to…HaHa). You definitely put a
  fresh spin on a topic that has been written about for years.
  Wonderful stuff, just great!

 46. Greate post. Keep writing such kind of info on your blog.
  Im really impressed by your site.
  Hey there, You’ve performed an incredible job. I will certainly digg
  it and individually suggest to my friends. I am sure
  they’ll be benefited from this website.

 47. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
  as though you relied on the video to make your point.
  You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you
  could be giving us something informative to read?

 48. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or
  vice-versa? My blog covers a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other.

  If you are interested feel free to shoot me an email.

  I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

 49. Woah! I’m really digging the template/theme of this site.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between superb
  usability and appearance. I must say that you’ve done a superb job with this.
  Additionally, the blog loads extremely quick for me on Internet explorer.

  Excellent Blog!

 50. Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbledupon it ;) I
  will come back once again since I bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you
  be rich and continue to guide others.

 51. В случае возникновения проблем или вопросов по использованию инструмента, вы можете обратиться за помощью к специалистам компании, предоставляющей аренду. Они могут предоставить вам необходимую техническую поддержку и помочь решить любые проблемы.

  аренда инструмента прокат инструмента в Перми.

 52. Looking to enhance your EA Sports FC 24 team? Consider buying FC 24 Coins from this store, known for its fast delivery, budget-friendly rates, user-friendly platform, and round-the-clock assistance.

 53. Get ahead in EA Sports FC 24 with FC 24 Coins from this store buy fc 24 coins Benefit from their fast delivery, unbeatable prices, user-friendly interface, and 24/7 assistance.

 54. Discover the ultimate spot to buy FC 24 Coins buy fc 24 coins Lightning-fast deliveries, wallet-friendly rates, an intuitive site, and 24/7 customer support await.

 55. My coder is trying to convince me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the
  less. I’ve been using Movable-type on a number of websites for about a year and am concerned about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be greatly appreciated!

 56. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have
  joined your rss feed and look forward to seeking more of
  your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 57. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
  I’ll definitely comeback.

 58. Ahaa, its pleasant dialogue on the topic of this post at this place at this webpage,
  I have read all that, so at this time me also commenting at this place.

 59. Thank you for any other informative website. Where else may just I get
  that type of information written in such an ideal way?

  I have a mission that I am just now running on, and I’ve been on the
  glance out for such information.

 60. Heya this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to
  manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 61. I’m extremely pleased to find this page. I wanted to thank you for your
  time just for this fantastic read!! I definitely really liked every little bit of it and i also have you book-marked to see new things on your web site.

 62. I will immediately seize your rss feed as I can not to find your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly permit me recognize in order that I
  may subscribe. Thanks.

 63. Your method of describing everything in this paragraph is truly fastidious, every
  one can without difficulty know it, Thanks a lot.

 64. I know this if off topic but I’m looking into starting my
  own blog and was wondering what all is required to get setup?

  I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
  I’m not very web savvy so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice would
  be greatly appreciated. Appreciate it

 65. Наш завод выполняет грифы на гантели и другие товары для тренинга. В нашем ассортименте представлено больше количество силовых станков для фитнеса. Также можно заказать штанги изогнутые и прямые, цельные и разборные гантели, лавки для выполнения жима, стойки для штанг и рамы для кроссфита. Еще на нашем сайте размещается выбор напольных покрытий, спортивные гири, тренажеры для функциональных тренировок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *