The Falling Man

The Falling Man

THE FALLING MAN

Politisk musikteaterforestilling på Københavns Musikteater, samt EP indspillet i Ethiopien og Danmark 2013.

Trods sin engelske titel er det et album på dansk.

”Jeg syntes verden bliver mere og mere sindsyg og jeg syntes det er rigtig vigtigt at også kunstnere forholder sig til det.”The Falling Man” er sandsynligvis et af det mest politiske danske album i lange tider. Jeg savner at få politisk musik UD af 70érnes “slagsange paroler”, at få den hen et sted hvor man individuelt kan mærke den følelsesmæssigt. Et sted der findes lige nu.

Albummet afspejler også en global verden, indspillet i Danmark, Ethiopien og Indien og med fantastiske musikere fra alle 3 lande.

En række sange der dealer med : Afrikanske bådflygtninge, krigene i Irak og Syrien, året 1492 og starten på den nye verden, Imperialisme, Storpolitiske gamblere, samt xenofobiske Danmark. Et univers der desværre i helt uhyggelig grad minder om den virkelige verden
anno 2014 …

The Falling Man

The Falling Man

Stilistisk er det nok mit mest vidtspændende album til dato. Sange der går fra et kærlighedsmøde mellem opera og et Enio Morricone agtigt univers, over indiske inspirationer og hele vejen til afrikansk ørkenblues.Sangene er sunget af mig selv, Karin Norrinder, der har klassisk opera baggrund og hadi ka-koush der har Hiphop baggrund.Musikken er en del af af forestillingen af samme navn som har premiere på Københavns Musikteater D. 14 februar og som er skrevet af Joan Rang (”69” og ”Den hvide mand”). En forestilling om vestens moralske, etiske og økonomiske forfald”.


Europa Synger
(musik/tekst: Stephan Grabowski)

Leave a Reply

Your email address will not be published.